Jukola 2019 - ole mukana kesän suurtapahtumassa

6.2.2019


Pysäköintialuuen talkoo Jukolassa 14.-16.6.2019 Heponiemessä 

 

Seuramme tekee ison talkoilun Jukolan Viestin yhteydessä. Tämä on vuoden 2019 yksi merkkitapahtumistamme.

Vastaamme yhden pysäköintialueen liikenteen ohjaamisesta, poislähtevien autojen maksujen tarkastuksesta ja alueen valvonnasta. Talkooseen voivat osallistua 15-vuotta täyttäneet. Saamme talkoon suorittamisesta merkittävän rahallisen korvauksen.

Jokaisen talkoolaisen tulee rekisteröidä itsensä talkoolaiseksi viimeistään mieluusti huhtikuussa.

Tämä siksi että oma vakuutuksesi astuu ilmoittautumisella voimaan.

Arviolta 50-60 henkilöä tarvitaan riippuen kuinka pitkät talkoovuorot ja montako vuoroa kukin ottaa. Osan ajasta tarvitaan pienmempi määrä henkilöitä kun taas ruuhka-aikoina ehkä noin 20 henkilöä.

Seuralle tulevan merkittävän korvauksen lisäksi kukin talkoolainen saa Jukolan paidan ja lippiksen/pufffan, talkookuljetukset, ruuat talkoovuoroilla, alennuksia Jukolan urheilukaupoista, tarvittavan varustuksen ja vakuutuksen, ohjeistuksen sekä mahtavan elämyksen. Lisäksi järjestäjä tarjoaa näyttävän loppukaronkan elokuussa 2019.

Lisätiedot ja voit jo etukäteen ilmoittautua jukola.com-sivuilla  https://www.jukola.com/2019/  ("talkoolaiset" - muista kirjoittaa seuran nimi (KaMe) vapaaseen kenttään!). Pyydä tuttusikin mukaan Jukolan tekijäksi. Kun rekisteröidyt nyt, saat Jukolan talkoolaisten infot kuukausittain. Ilmoittautumisen yhteydessä merkitse sille varattuun kenttään ajankäytön mahdollisuutesi tapahtumassa.

Ilmoittautumisesta saat linkin jonka avulla pääset muokkaamaan tietojasi lomakkeella kevääseen asti, mikäli tarpeesi muuttuvat.

Tärkeää on että ilmoittaudut ajoissa, jotta voimme varautua työvuorojärjestelyihin. Laita ilmoittautumisessa valiokuntakohtaan: Liikenne ja turvallisuusvaliokunta ja tehtävä sovittu ja tehtävä jossa toimit: pysäköinti. Täytä myös kaikki muuta kohdat.

 

Seuramme yhteyshenkilöinä asiassa ovat:
inkeri Vettanen ja Janne Keskinen, s-postit: inkeri.vettanen@saunalahti.fi janne.m.keskinen@gmail.com.

Infotamme asiasta tarkemmin keväällä 2019 kun on aika varmistaa talkoovuorot ja pitää pieni koulutus asiassa.