Tietoa meistä

Pieni aktiivinen retkimelojajoukko perusti Kangasalan Melojat ry:n syksyllä 1946. Seura oli pitkään pelkästään retkimelontaan suuntautunut. Tuolloin seuralla oli ainoastaan yksi kanootti; Sortavalasta Kangasalle kulkeutunut kangaskanootti. Noista ajoista moni asia on muuttunut.

Nykyään Kangasalan Melojat ry on noin 400 hengen monipuolinen urheiluseura. Kalusto on nykyaikaista ja toiminnalle on hyvät edellytykset. Seuran vaja sijaitsee Kangasalan kaupungin omistamassa monitoimitalossa Vesaniemessä lähellä keskustaa. Lisäksi seuralla on Nilskiksi ristitty rantamökki, joka sijaitsee Vesijärven rantamilla, vain pienen ajo- ja melontamatkan päässä Vesaniemestä.

Kangasalan Melojat ry on monipuolinen ja vireä melonnan erikoisseura, jolla on toimintaa useilla melonnan osa-alueilla:

Rata- ja maratonmelonnassa Kangasalan Melojat on aivan Suomen terävimmässä kärjessä, paljolti hyvän juniorityön ansiosta. Menestystä on tullut myös kansainvälisellä tasolla. 

Kunto- ja retkimelonnassa harrastajia on eniten ja seura onkin viime vuosina panostanut aikuisten liikuntaan mm. ostamalla uusia kajakkeja jäsenten käyttöön. 

Kangasalan Melojat ry kehittää seuratoimintaansa ja on ottanut toiminnassaan huomioon nyt myös erityisryhmille tarjottavat melonnat. 
Tiedustelut: Tapani Saarinen, puh. 040 559 8669, s-posti: saaristapsa (at) gmail.com.