Jäsenyys

Normaali ja suositeltu tapa liittyä jäseneksi on seuran alkeismelontakoulun suorittaminen. Melontakouluissa opetetaan seuran toimintatavat ja käytännöt. Kokeneen melojan on mahdollista päästä jäseneksi ilman seuramme kurssin suorittamistakin esittämällä jonkun muun melontaseuran kurssitodistuksen tai muun riittävän selvityksen omasta melontahistoriastaan.

Maksamalla vuosittaisen kalustonkäyttömaksun (joka on perhekohtainen) saat vajan avaimen käyttöösi ja voit käyttää seuran melontakalustoa Vesijärvellä. Lähetä sähköposti seuran rahastonhoitajalle kalustonkäyttömaksun suoritettuasi ja hän hoitaa asiaa eteenpäin. Kangasalan kunta hoitaa avaimien hallinnoinnin ja jakelun. Kun kuntaan on saatu sovittua kautta tieto avainoikeudesta, voit käydä kuittaamassa avaimen kunnanvirastosta omalla allekirjoituksellasi.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään kotisivujen pohjana olevassa Sporttisaitti -järjestelmässä. Jäseneksi liityttyäsi olet velvollinen pitämään omat tietosi ajan tasalla.

Melontakoulujen aikana kalusto varataan aina ensisijaisesti melontakoulujen käyttöön. Melontakoulujen ajankohdat löydät seuran kotisivuilta. Kalustonkäyttömaksuun sisältyy myös Vesaniemen punttisalin käyttöoikeus. Kuntosali on nykyisin tarkoitettu vain seuramme jäsenille. Seuran kajakkeja ei voi siirtää muille vesille eikä seura myöskään vuokraa kalustoa jäsenille eikä ulkopuolisille.

Vajassa on kanoottipaikkoja myös jäsenten omille kajakeille. Tällä hetkellä kanoottipaikat ovat täynnä, mutta voit kysyä vapaita kanoottipaikkoja puheenjohtajalta. Silloin tällöin yksittäisiä paikkoja saattaa vapautua. Jonotusjärjestelmää meillä ei ole.