Jäsenyys

Normaali ja suositeltu tapa liittyä jäseneksi on seuran alkeismelontakoulun suorittaminen. Melontakouluissa opetetaan seuran toimintatavat ja käytännöt. Kokeneen melojan on mahdollista päästä jäseneksi ilman seuramme kurssin suorittamistakin esittämällä jonkun muun melontaseuran kurssitodistuksen tai muun riittävän selvityksen omasta melontahistoriastaan.

Maksamalla vuosittaisen kalustonkäyttömaksun (joka on perhekohtainen) saat vajan avaimen käyttöösi ja voit käyttää seuran melontakalustoa Vesijärvellä. Lähetä sähköposti seuran puheenjohtajalle kalustonkäyttömaksun suoritettuasi ja hän hoitaa asiaa eteenpäin. Kangasalan kunta hoitaa avaimien hallinnoinnin ja jakelun. Kun kuntaan on saatu sovittua kautta tieto avainoikeudesta, voit käydä kuittaamassa avaimen kunnanvirastosta omalla allekirjoituksellasi.

Omatoimisia, satunnaisia ja maksimissaan kolmen päivän melontaretkiä varten kalusto on käytettävissä kalustomaksun maksaneille. Varaus tulee aina sopia erikseen johtokunnan edustajan kanssa hyvissä ajoin, ja varauksen tiedot on merkittävä vajan ilmoitustaululla säilytettävään kaluston varauskirjaan. Seuramme järjestämillä retkillä seuran kalusto on luonnollisesti jäsenten käytettävissä ilman erillistä lupaa.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään kotisivujen pohjana olevassa Sporttisaitti -järjestelmässä. Jäseneksi liityttyäsi olet velvollinen pitämään omat tietosi ajan tasalla.

Melontakoulujen aikana kalusto varataan aina ensisijaisesti melontakoulujen käyttöön. Melontakoulujen ajankohdat löydät seuran kotisivuilta. Kalustonkäyttömaksuun sisältyy myös Vesaniemen punttisalin käyttöoikeus. Kuntosali on nykyisin tarkoitettu vain seuramme jäsenille.

Vajassa on kanoottipaikkoja myös jäsenten omille kajakeille. Tällä hetkellä kanoottipaikat ovat täynnä, mutta voit kysyä vapaita kanoottipaikkoja puheenjohtajalta. Silloin tällöin yksittäisiä paikkoja saattaa vapautua. Jonotusjärjestelmää meillä ei ole.