Jäsenyys

Normaali ja suositeltu tapa liittyä jäseneksi on seuran alkeismelontakoulun suorittaminen. Melontakouluissa opetetaan seuran toimintatavat ja käytännöt. Kokeneen melojan on mahdollista päästä jäseneksi ilman seuramme kurssin suorittamistakin esittämällä jonkin muun melontaseuran kurssitodistuksen tai muun riittävän selvityksen omasta melontahistoriasta.

Maksamalla jäsenmaksun lisäksi vuosittaisen kalustonkäyttömaksun (joka on perhekohtainen) saat vajan avaimen käyttöösi ja voit käyttää seuran melontakalustoa Vesijärvellä. Avaimen hallintaoikeus sisältyy myös jäsenmaksun lisäksi maksettuun valmennusmaksuun tai kanoottipaikkamaksuun. Lähetä sähköposti seuran puheenjohtajalle maksun suoritettuasi ja hän hoitaa asiaa eteenpäin. Kangasalan kaupunki hoitaa avaimien hallinnoinnin ja jakelun. Kun kaupungin kanssa on sovittu tieto avainoikeudesta, voit käydä kuittaamassa avaimen kaupunginvirastosta omalla allekirjoituksellasi.

Omatoimisia, satunnaisia ja maksimissaan kolmen päivän melontaretkiä varten kalusto on käytettävissä kalustomaksun maksaneille. Kaluston kuljetus tulee tapahtua asianmukaisesti joko kattotelineillä kajakinkuljetukseen tarkoitetuilla telineillä tai kajakkitrailerilla. Omatoimisilla retkillä seuran kajakkivakuutus ei ole voimassa ja lainaaja vastaa itse kajakille aiheutuneista vahingoista.  Varaus tulee aina sopia erikseen hallituksen edustajan kanssa hyvissä ajoin, ja varauksen tiedot on merkittävä vajan ilmoitustaululla säilytettävään kaluston varauskirjaan. Seuramme järjestämillä retkillä seuran kalusto on luonnollisesti jäsenten käytettävissä ilman erillistä lupaa.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään kotisivujen pohjana olevassa Sporttisaitti -järjestelmässä. Jäseneksi liityttyäsi olet velvollinen pitämään omat tietosi ajan tasalla. Tietojasi voit päivittää https://www.kame.fi/yhteystiedot/ sivun kautta. 

Melontakoulujen aikana kalusto varataan aina ensisijaisesti melontakoulujen käyttöön. Melontakoulujen ajankohdat löydät seuran kotisivuilta. Kalustonkäyttömaksuun sisältyy myös Vesaniemen punttisalin käyttöoikeus. Kuntosali on nykyisin tarkoitettu vain seuramme jäsenille.

Vajassa on kanoottipaikkoja myös jäsenten omille kajakeille. Tällä hetkellä kanoottipaikat ovat täynnä, mutta voit kysyä vapaita kanoottipaikkoja puheenjohtajalta. Silloin tällöin yksittäisiä paikkoja saattaa vapautua. Jonotusjärjestelmää meillä ei ole.