Warttuneiden melontakoulu

Warttuneiden melontakoulu on kajakkimelonnan alkeiskurssi aikuisille. Alkeiskurssilla opit turvallisesti melonnan perusteet. Harjoittelemme melonnan perustekniikoita ja esittelemme erilaisia kajakkeja ja melontavarusteita. Keskustelemme melonnan turvallisuudesta ja eri tavoista harrastaa melontaa. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet jatkaa turvallisesti itsenäistä melontaharjoittelua!

Aikaisempaa melontakokemusta et tarvitse. Kurssi on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille.

Warttuneiden melontakouluja järjestetään vuonna 2024 perinteiseen tapaan kolmen illan viikkopaketteina. Päivät ovat peräkkäiset maanantai, tiistai ja keskiviikko. Ohjelma alkaa päivittäin klo 18:00, ohjaajat ovat paikalla noin varttituntia aiemmin. Kurssi-illan kesto on kolme tuntia, eli päättymisaika on noin klo 21. Maksimi osallistujamäärä on 10 henkeä/kurssi. Varaamme oikeuden peruuttaa suunniteltu kurssi, jos sille ei ole etukäteen ilmoittautunut vähintään neljää henkilöä.

Kurssimaksu sisältää jäsenmaksun suoritusvuodelta. Kurssin hinta ja tilinumero on ilmoitettu hinnastossa.  Merkitse maksun saajaksi Kangasalan Melojat ry ja maksa kurssi hinnastoon merkittyä kurssikohtaista viitenumeroa käyttäen. Kurssimaksu tulee olla suoritettuna kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Maksutilanne tarkistetaan 14 päivää ennen kurssin alkamispäivää, ja varattu paikka vapautetaan jos maksua ei ole suoritettu. Jos paikkoja on vapaana alle kaksi viikkoa kurssin alkamispäivästä, maksathan kurssin mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen. 

Ilmoittautumislomake

Tervetuloa mukaan kursseille!

(Jos kuvassa lukee "Lisää sarja...", yhtään ilmoittautumista ei vielä ole vastaanotettu. Jos taas pylvästä ei ole jollekin kurssille, ko. kurssille ei ole vielä yhtään ilmoittautunutta.)

Kangasalan Melojat -yhdistyksen Warttuneiden melontakoulu on kajakkimelonnan alkeiskurssi aikuisille. Se on erinomainen tapa aloittaa uusi harrastus. Alkeiskurssilla opit turvallisesti melonnan perusteet. Harjoittelemme melonnan perustekniikoita ja esittelemme erilaisia kajakkeja ja melontavarusteita. Keskustelemme melonnan turvallisuudesta ja eri tavoista harrastaa melontaa. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet jatkaa turvallisesti itsenäistä melontaharjoittelua!

Aikaisempaa melontakokemusta et tarvitse. Kurssi on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille.

Kurssi-iltojen aikataulu klo 18 – 21. Tulethan paikalle hyvissä ajoin!

Peruskurssi ilta 1:

Tietoja melonnasta, varusteista ja välineistä.

Perusmelontataidot: kajakkiin meno ja poistuminen kajakista sekä kajakilla liikkuminen

Peruskurssi ilta 2:

Kertaus + lisää perusmelontataitoja, pieni melontalenkki lähivesillä.

Pelastautumisharjoitus: kajakin kaataminen ja toveripelastustekniikoiden esittelyä.

Peruskurssi ilta 3:

Pienimuotoinen retki, jonka ohessa taitojen harjoittelua ja keskustelua ryhmässä toimimisesta ja turvallisuudesta.

Kurssin suoritettuasi voit osallistua seuran järjestämiin melontailtoihin ja päiväretkille. 

Tervetuloa mukaan kursseille!

Melontakoulu kuivaharjoittelee rannassa