Warttuneiden melontakoulu

ALUSTAVA SUUNNITELMA, tilanne 16.2.2021- koronapandemian vaikutuksia touko-kesäkuun toimintaamme emme voi ennustaa:

Warttuneiden melontakouluja järjestetään jälleen kesällä 2021 kolmen illan viikkopaketteina. Päivät ovat peräkkäiset maanantai, tiistai ja keskiviikko. Maksimi osallistujamäärä on 10 henkeä/kurssi. Varaamme oikeuden peruuttaa suunniteltu kurssi, jos sille ei ole etukäteen ilmoittautunut vähintään neljää henkilöä.

Ilmoittautumistilanne näkyy sivun lopussa näkyvästä pylväsdiagrammista. Jos kurssivaihtoehdon kohdalla on 10 merkintää, kurssilla on maksimimäärä ilmoittautuneita.

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake. Jokaisesta kurssille tulijasta on täytettävä tiedot erikseen kirjanpidon vuoksi. Kiitos ja tervetuloa kurssille! 

Kurssimaksu sisältää jäsenmaksun suoritusvuodelta. Kurssin hinta ja tilinumero on ilmoitettu hinnastossa. Merkitse maksun saajaksi Kangasalan Melojat ry ja maksa kurssi hinnastoon merkittyä kurssikohtaista viitenumeroa käyttäen. Kurssimaksujen suoritukset tarkistetaan erikseen. Ohjelma alkaa päivittäin klo 18:00, ohjaajat ovat paikalla noin varttituntia aiemmin. Kurssi-illan kesto on kolme tuntia, eli päättymisaika on noin klo 21.

Tervetuloa mukaan kursseille!

(Jos kuvassa lukee "No data", yhtään ilmoittautumista ei vielä ole vastaanotettu. Jos taas pylvästä ei ole jollekin kurssille, ko. kurssille ei ole vielä yhtään ilmoittautunutta.)

Kangasalan Melojat -yhdistyksen Warttuneiden melontakoulu on kajakkimelonnan alkeiskurssi aikuisille. Se on erinomainen tapa aloittaa uusi harrastus. Alkeiskurssilla opit turvallisesti melonnan perusteet. Harjoittelemme melonnan perustekniikoita ja esittelemme erilaisia kajakkeja ja melontavarusteita. Keskustelemme melonnan turvallisuudesta ja eri tavoista harrastaa melontaa. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet jatkaa turvallisesti itsenäistä melontaharjoittelua!

Aikaisempaa melontakokemusta et tarvitse. Kurssi on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille.

Kurssi-iltojen aikataulu klo 18 – 21. Tulethan paikalle hyvissä ajoin!

Peruskurssi ilta 1:

Tietoja melonnasta, varusteista ja välineistä.

Perusmelontataidot: kajakkiin meno ja poistuminen kajakista sekä kajakilla liikkuminen

Peruskurssi ilta 2:

Kertaus + lisää perusmelontataitoja, pieni melontalenkki lähivesillä.

Pelastautumisharjoitus: kajakin kaataminen ja toveripelastustekniikoiden esittelyä.

Peruskurssi ilta 3:

Pienimuotoinen retki, jonka ohessa taitojen harjoittelua ja keskustelua ryhmässä toimimisesta ja turvallisuudesta.


Warttuneiden melontakoulun hintaan sisältyy seuran jäsenmaksu kurssin suoritusvuodelta. Kurssin suoritettuasi voit osallistua seuran järjestämiin melontailtoihin ja päiväretkille.