Aikuiset

Retkimelonta

Kangasalan Melojat -yhdistyksen aikuisten harrastemelontatoiminta keskittyy Kangasalan Vesijärvelle, maisemiltaan upealle ja monipuoliselle kotijärvellemme.

Ehkä näkyvin osa toimintaamme ovat perinteikkään Warttuneiden melontakoulu -nimen alla järjestämämme kajakkimelonnan alkeiskurssit. Kurssilla opetellaan kolmena arki-iltana melonnan perusteet ja kurssin suorittaminen onkin yleisin tapa liittyä mukaan toimintaamme. Lisätietoja saat kurssisivuilta!

Kurssien lisäksi järjestämme kesäisin keskiviikko-iltamelontoja, tyypillisesti muutaman päiväretken ja innostuksesta riippuen myös yli yön tai jopa viikon kestäviä melontaseikkailuja. Seuramme kurssit ja retket ovat kaikki täysin vapaaehtoisvoimin toteutettuja ja myös niiden vetäjät tekevät tätä harrastuksena. Retkillä toimitaan yhteisvastuullisesti ja huolehditaan toinen toisistamme.

Yhdistyksemme retkimelontakalusto on hyväkuntoista ja monipuolista. Oman kajakin ja varusteiden hankinta harrastuksen alkutaipaleella ei ole ollenkaan välttämätöntä.

Seuran järjestämät tapahtumat ja retket löytyvät oheisesta hobbydeed-kalenterista, kunhan niitä saadaan suunniteltua ja kalenteriin näpyteltyä. Retkille ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti hobbydeed-palvelun kautta. Pääsääntöisesti retkemme ovat tarkoitettuja yli 18-vuotiaille, mutta ohjaajilta voi tiedustella alaikäisten osallistumismahdollisuutta huoltajiensa mukana. 

Tervetuloa mukaan!