Aikuiset

Retkimelonta

Kangasalan Melojat -yhdistyksen aikuisten harrastemelontatoiminta keskittyy Kangasalan Vesijärvelle, maisemiltaan upealle ja monipuoliselle kotijärvellemme.

Ehkä näkyvin osa toimintaamme ovat perinteikkään Warttuneiden melontakoulu -nimen alla järjestämämme kajakkimelonnan alkeiskurssit. Kurssilla opetellaan kolmena arki-iltana melonnan perusteet ja kurssin suorittaminen onkin yleisin tapa liittyä mukaan toimintaamme. Lisätietoja saat kurssisivuilta!

Kurssien lisäksi järjestämme kesäisin keskiviikko-iltamelontoja, tyypillisesti muutaman päiväretken ja innostuksesta riippuen myös yli yön tai jopa viikon kestäviä melontaseikkailuja. Seuramme kurssit ja retket ovat kaikki täysin vapaaehtoisvoimin toteutettuja ja myös niiden vetäjät tekevät tätä harrastuksena. Retkillä toimitaan yhteisvastuullisesti ja huolehditaan toinen toisistamme.

Yhdistyksemme retkimelontakalusto on hyväkuntoista ja monipuolista. Oman kajakin ja varusteiden hankinta harrastuksen alkutaipaleella ei ole ollenkaan välttämätöntä.

Seuran järjestämien melontailtojen ja -retkien tiedottamiseen ja ilmoittautumisiin käytämme nimenhuuto-nettipalvelua. Tapahtumat näkyvät myös alla olevassa kalenteri-ikkunassa, kunhan niitä saadaan suunniteltua ja kalenteriin näpyteltyä. Retkille ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti nimenhuuto-palvelun kautta. Pääsääntöisesti nämä melonnat ovat tarkoitettuja yli 18-vuotiaille. 

Tervetuloa mukaan!