Ratamelonta junioreille

 

Kangasalan melojien ohjatut nuorten treenit kaksi kertaa viikossa.

 

Hei,

nuorten harjoitukset ovat talvikaudella seuraavasti:

- tiistaisin ja torstaisin klo 17 - 19 Vesanimemessä

- lauantaisin klo 10 - 12 salivuoro Kirkkoharjun koululla

 

Terveisin valmentajat

 


Tervetuloa mukaan KaMen nuorisotoimintaan!

Huippuaikuisen valmennusvideo - 5 tärkeää asiaa urheilevan lapsen vanhemmalle.

Ratamelojan kilpavarustus

Ratamelontakilpailut ovat aina vähintään yhden päivän mittaisia. Asianmukainen varustautuminen onkin ensiarvoisen tärkeää onnistuneiden kisojen kannalta. Varustekassi paisuu usein melkoisen suureksi, sillä kisoihin tarvitset kanootin, melan, pelastusliivien ja aukkarin lisäksi ainakin seuraavia varusteita:

  • Useat melonta- sekä vaihtovaatteet ja pyyhe. Vaatteita ei voi koskaan olla liikaa. Melontavaatteista tärkeimpiä varmastikin lämppäriasut sekä läpykkäät. Lisäksi paljon lämmintä vaatetta, ettei tule kylmä. Sadevarusteet mukaan joka kisoihin.
  • Kunnolliset eväät, joilla jaksaa koko pitkän päivän. Sisältää esim. kinkkuvoileipiä, banaaneja, pilttipurkkeja, pastasalaattia, vettä, mehua ja muuta purtavaa, ei kuitenkaan sipsejä, karkkeja tai muuta roskaruokaa. Niiden aika on vasta kisojen jälkeen (jos silloinkaan). Eväitäkin kannattaa varata niin, etteivät ne lopu kesken.
  • Huoltaja. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin 12-vuotiaiden sarjassa meloville, mutta myös muilla on hyvä olla mukana kunnon huoltojoukot. Huoltajat auttavat kanoottien ym. varusteiden kantamisessa, tuovat melojan juomapullon laiturille kisan jälkeen ja voivat jopa valmistaa ruokaa esim. trangialla kun lähtöjen välissä on pidempi tauko.

Tämän lisäksi mukaan voi ottaa muuta tavaraa, jota kisoissa katsoo tarvitsevansa, mutta kaikki tärkeimmät löydät tästä listasta.

Kisapaikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, vähintään tuntia ennen ensimmäistä lähtöä. Useimpien kisojen lähtölistat löytää joko järjestäjäseuran internetsivuilta tai ratamelonta.netistä

Iloisia kisapäiviä kaikille pienille ja suurille ratamelojille!

KaMen nuorten melontaharjoitukset kesällä 2010, käy katsomassa video alla olevasta linkistä.

KaMe-treenit 10.8.2010!

Toteutus: Jenni Mikkonen