Syysajan yhteisharjoitukset, tiedote!

3.10.2016

KaMe tiedottaa

 

KaMen syysajan yhteisharjoitukset kaikille ikäryhmille jouluun asti toteutetaan torstaisin klo 18, pääosin Vesaniemessä ja lauantaisin klo 10-12 Kirkkoharjun koulun salilla (kulku harjunpuolen ovesta). Tammikuussa jatkuvista harjoituksista tiedotetaan erikseen.

Syysajan torstain harjoitukset kaikille suunnittelee ja vastaa Reetta Hallila ja apunaan hänellä on 10-12v osalla Aliina Kivimäki. 10-12v sarjalaiset eivät harjoittele vielä lisäpainoilla, vaan omalla kehollaan. Reetta Hallila tiedottaa asiasta lisää.

Lauantain Kirkkoharjun saliharjoitukset klo 10-12 on kaikille ikäluokille ja mukana yhteisharjoituksina myös muutamia hiihtäjiä. Nämä harjoitukset toteutetaan etukäteen laadittavan vastuulistan mukaan. Pentti Mäkinen koordinoi ohjaajien vuoroja. Saliharjoitukset ovat monipuolisia kehon ja koordinaation sekä liikkumisen harjoituksia ja mm pelejä. Lauantain harjoituksiin tarvitaan myös aktiivisia apuohjaajia lasten vanhemmista ja ystävistä ilmoittautua voi Pentille. Kirkkoharjun harjoitukset alkavat 8.10.

Molempien harjoitusten varusteina sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja sisäpelitossut sekä JUOMAPULLO ja suihkuvarusteet. Harjoituspäiväkirjan pitäminen on hyvä aloittaa viimeistään nyt.