Tue nuorisotoimintaa!

 

Haluatko olla tukemassa Kangasalan Melojien nuorisotoimintaa?

Voit lahjoittaa sopivaksi katsomasi summan toiminnan tukemiseksi

tilille 510445-421876, Osuuspankki Kangasala,

viitteeksi: nuorisotuki.

  

Taustaa ja tietoa KaMen nuorisotyöstä:

 

Seuramme on perustettu vuonna 1946 ja jäseniä on noin 400, kilpa-, retki- ja kuntomelojia.

 

Seuramme nuorisotyö on ollut aktiivista jo monien vuosien ajan. Järjestämme vuosittain Kangasalan ala-asteiden 4. – 5. luokkalaisille mahdollisuuden tutustua melontaan, tapahtuma kestää noin kaksi tuntia / luokka, näihin on osallistunut lähes 200 oppilasta vuosittain.

 

Lisäksi järjestämme joka kesä yhden ratamelontakurssin ja kaksi alkeismelontakurssia, näihin on osallistunut noin 50 innostunutta nuorta melojaa eli yleensä kurssit ovat olleet täynnä.

 

Heinäkuussa on perinteinen Vahderpään leiri, jossa jo tiiviisti melonnassa mukana olevat nuoret ja uudet harrastajat tapaavat ja harjoittelevat, leiriä on järjestetty 80-luvulta alkaen.

 

Kesä- ja talvikaudella on nuorille kaksi kertaa viikossa ohjatut harjoitukset. Seuralla on ollut jo kaksi vuotta oto-pohjainen seuravalmentaja, joka on vastannut tavoitteellisesti harjoitelleiden nuorten valmennuksesta.

 

Kesän uusista melojista osa jatkaa harrastusta ja siirtyy kilpailemaan ratamelontaan. Koska joukkomme kasvaa koko ajan, on kalustomme väkisinkin jäämässä liian pieneksi ja lisäksi kulumassa loppuun.

 

Tarvitsemme rahaa uusien nuorisokilpakajakkien hankintaan sekä leiri- ja kilpailutoiminnan tukemiseen.

 

Yrityksillä on mahdollisuus hankkia itselleen nimikkokajakki omilla väreillä ja logolla. Kajakeilla osallistutaan mm. kansallisiin Pihla Cup-kilpailuihin, osakilpailuja järjestetään kesäisin usealla eri paikkakunnalla etelä-suomessa, mm. Lahti, Tampere, Mikkeli.

Yksi nuorten kilpakajakki maksaa noin 600 euroa ja sellaisella melotaan taas mainiosti seuraavat 20 vuotta.

 

Kesällä 2010 Kangasalan Melojille myönnettiin Nuori Suomi-sinetti laadukkaasta ja monipuolisesta nuorisotyöstä.

 

Tiedustelut:


Tero Hallila, puh: 040 593 5118