Maksut ja hinnat

Hinnasto vuonna 2020

MaksuaiheSummaViitenumero pankkitilille maksamiseen
Perhejäsenmaksu90 €8808
Aikuisjäsenmaksu (perusjäsenmaksu)50 €8811
Nuorisojäsenmaksu40 €8824
Warttuneiden melontakoulu (sisältää jäsenmaksun suoritusvuodelta)100 €kts. kurssisivut
Alkeismelontakoulu (5-päiväinen ohjelma, sisältää välipalan ja jäsenmaksun suoritusvuodelta)95 €kts. kurssisivut
Nuorten jatkomelontakoulu (ratamelontakoulu)60 €kts. kurssisivut
Kanoottipaikka50 €6606
Kalustonkäyttömaksu (vuosimaksu on perhekohtainen)50 € / vuosi
10 € / pv / jäsen
6619
Kannatusmaksu50 €9001
Valmennusmaksu (perhekohtainen)150 €6622
Vahderpään leirimaksu (henkilökohtainen)120 €, ei-jäseniltä 150 € 

                              

Maksut tilille:  FI30 5104 4540 0218 76 (Kangasalan Osuuspankki)

Maksuihin ja jäsenrekisteriin liittyviin kysymyksiin vastaa rahastonhoitaja ja/tai sihteeri (Yhteystiedot).

Käytäthän jokaiselle maksulajille taulukossa ilmoitettua viitenumeroa. Näin säästät yhteisiä varojamme ja helpotat olennaisesti kirjanpitoa. Kiitos!

Jäsenrekisteriä ylläpidetään kotisivujen pohjana olevassa Sporttisaitti -järjestelmässä. Jäseneksi liityttyäsi olet velvollinen pitämään omat tietosi ajan tasalla.

Normaali ja suositeltu tapa liittyä jäseneksi on seuran alkeismelontakoulun suorittaminen. Melontakouluissa opetetaan seuran toimintatavat ja käytännöt. Erillistä liittymismaksua ei tällä hetkellä ole. Kokeneen melojan on mahdollista päästä jäseneksi ilman seuramme kurssin suorittamistakin esittämällä jonkun muun melontaseuran kurssitodistuksen tai muun riittävän selvityksen omasta melontahistoriastaan.

Maksamalla vuosittaisen kalustonkäyttömaksun (joka on perhekohtainen) saat vajan avaimen käyttöösi ja voit käyttää seuran melontakalustoa Vesijärvellä. Lähetä sähköposti seuran puheenjohtajalle kalustonkäyttömaksun suoritettuasi ja hän hoitaa asiaa eteenpäin. Kangasalan kunta hoitaa avaimien hallinnoinnin ja jakelun. Kun kuntaan on saatu sovittua kautta tieto avainoikeudesta, voit käydä kuittaamassa avaimen kunnanvirastosta omalla allekirjoituksellasi.

Melontakoulujen aikana kalusto varataan aina ensisijaisesti melontakoulujen käyttöön. Melontakoulujen ajankohdat löydät myös kalenterista sekä seuran kotisivuilta. Kalustonkäyttömaksuun sisältyy myös Vesaniemen punttisalin käyttöoikeus. Kuntosali on nykyisin tarkoitettu vain seuramme jäsenille. Seuran kajakkeja ei voi siirtää muille vesille eikä seura myöskään vuokraa kalustoa jäsenille eikä ulkopuolisille.

Vajassa on kanoottipaikkoja myös jäsenten omille kajakeille. Tällä hetkellä kanoottipaikat ovat täynnä, mutta voit kysyä vapaita kanoottipaikkoja puheenjohtajalta ja/tai sihteeriltä (Yhteystiedot). Silloin tällöin yksittäisiä paikkoja saattaa vapautua. Jonotusjärjestelmää meillä ei ole.